Ammattimaisen avainpalvelun ABC –verkkokurssi

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi.
Avainpalvelu on pieni mutta ratkaisevan tärkeä osa laajaa avainhallinnan kokonaisuutta. Tästä kurssista saat eväät ammattimaisen avainpalvelun hoitamiseen ja hankkimiseen.


Tämän suositun verkkokurssin sisältöä uudistetaan kesän 2020 aikana.

 Uudistettu versio kokonaisuudessaan julkaistaan 15.8.2020 mennessä.  Tarjoushinta on voimassa siihen asti kun uusi sisältö on julkaistu.  Ostaessasi kurssin nyt, saat automaattisesti käyttöön myös uuden sisällön sitä mukaan kun sisältöä päivitetään.

Ostaessasi verkkokurssin nyt, saat kirjan kaupan päälle!

KENELLE

Verkkokurssi sopii kaikille avainpalvelussa työskenteleville henkilöille, avainpalvelua tuottaville ja palvelua tilaaville sekä käyttäville tahoille.

Kurssilla käsitellään

  • avainhallinnan perusteet ja avainturvallisuuden käsitteet
  • avainpalvelun eri muodot
  • tietosuojan huomioiminen avainhallinnassa
  • ratkaisuesimerkkejä käytännön avainhallinnan organisoimiseen
  • millainen on turvallinen avainpalvelutilanne ja mikä on asiakaspalvelijan rooli avainturvallisuuden varmistamisessa.
  • Saat myös yrityksesi käyttöön printattavat avainpalvelun huoneentaulut, jotka opastavat sekä avaimen luovuttajaa että sen vastaanottajaa avainpalvelun ja -hallinnan hyvistä käytännöistä. 
Avainpalvelutilanne KeyCon

KURSSIN SUORITTAMINEN

Kurssi suoritetaan kokonaisuudessaan verkkokurssina. Voit opiskella omaan tahtiisi missä, milloin ja millä päätelaitteella vain. Voit koska tahansa keskeyttää opiskelun ja tehtävien tekemisen ja jatkaa myöhemmin uudestaan. 

Kurssin lopuksi sinun täytyy tehdä lopputesti. Lopputesti koostuu monivalinta- ja oikein/väärin kysymyksistä. Tehtävien on oltava täysin oikein päästäksesi testistä läpi. Tehtävät arvioidaan automaattisesti. Kun olet suorittanut kaikki oppitunnit sekä lopputestin, voit tulostaa tutkintotodistuksen.

Moduulit